26. desember.

Vår lille by har vist at vi klarer å leve opp til resten av landet. I går viste gradestokken 3 varmegrader, glatte og våte stier og veier preget dagen . Det ser ut som det milde været skal fortsette. Akkurat nå klokken 0840 er det 2 varmegrader og det blåser endel. 

Lille Bajas ligg  fortsatt på gulvet og sløver. Han er på på juleferie hos mormor. 

Nå var plutselig lille Olivia hos mormor. Er litt redd å ha Olivia sammen med lille Bajas. Han liker ikke sånne smårollinger ser det ut som.. Vafler blir det også nu på morran.

Det ser ut til å foregå en psykologisk krigføring mellom  Olivia og Bajas og det krever at man har de under oppsyn. Går egentlig greit hvis ho lar han være i fred.

Var ute og kjørte nå i morgentimene – glatt.

Ja, nå er det meste over for denne omgang. Det er vel så at når pakkene et åpnet er det meste overstått – i hvertfall for de yngre

Sender en stor julehilsen til mine barnebarn i trønderbyen.

Ord for dagen: Fortsatt god jul til alle juleglade.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.