5.desember.

5. Desember 1966 blir en en liten gutt født på Vadsø Sykehus – søndag/mandag klokken 24.05. Han veier 3350 g og er 50 cm lang og får navnet Ronald. Han vokser opp og blir som andre barn interessert i forskjellige aktiviteter, men størst av alt er musikk. Barnerommet er omdannet til musikkverksted med slagverk, gitarer og diverse andre instrumenter, bandmedlemmer og bandet fikk navnet Bedrick. Til tider var volumet «ganske» høyt.
Guttene ble voksne, men musikken fulgte dem. Det ble spillejobber i forskjellige band. Ronald utdannet seg til Radio/tv reperatør i Hammerfest. Som utdannet reperatør fikk han fast jobb som tv-reperatør i Vadsø. Men som musikere flest ble det mye reising. Tror også han trodde på et liv som veifarende musiker. Han sluttet i fast arbeide til fordel for musikken.
Livet som musiker sluttet 12.desember 1993 da han tok det fatale valget.
Hvil i fred, Ronald.💞

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.