Stjerneklart.

Mørk og stjerneklart nå klokken 0640. En kald dag venter oss – med en utetemperatur på 8 minus.  Nordgående hurtigrute «Richard With»lyser opp havneområdet.

Første siden i lokalavisa fikk meg til å «rygge». En grensesprengende overskrift fra nyvalgt leder i Unge Høyre. Han med resten av Høyres ungdomspolitikere vil oppheve sexkjøpsloven og åpne for offentlige godkjente bordeller. Partiet ønsker at sexarbeiderne skal kunne jobbe under ordnede forhold uten å være redd for arbeidsvilkår. Heldigvis har de også vettuge forslag, som å gjøre engelsk til et obligatorisk fag på andre året i studiespesialiseringen. 

Enten vi er primitive eller moderne, er det sider ved oss vi ikke fornuftsmessig kan forklare, men som desto mindre påvirker oss i sterk grad. Hva blir det neste? Hvilke tidsalder går vi inn i? Det flommer av flyktninger og desperate forslag daglig. Det er vel dette man kaller for – den mytiske tenkemåten?

Ord for dagen:  «Mangt skal vi møte – og mangt skal vi mestre. Dagen i dag – den kan bli din beste dag.»

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.