Fra media!

De største overskriftene i dagsavisa vår idag! Politiførstebetjent kalles inn på teppet til politimesteren, fordi han har mange hatter i næringslivet. I en artikkelserie rekker Finnmarken søkelyset på politifolk  i Finnmark, som har engasjementer utover jobben som voktere av lov og orden.

Finnmarksykehusene betaler vikarleger  20 000 kroner for en vakt. Bakgrunnen for lønningene er ifølge informasjonssjefen, en avtale  Spekter har forhandlet frem med legeforeningen.

En koselig sak er at skjæra Alfred har flyttet inn på Belindas soverom. Denne historien er ny for fugleeksperten. Skjæra kom bare tuslende inn. En kort og morsom besøk. Men .. overraskelsen var stor da det samme skjedde dagen etter. Igjen kom den inn verandadøren. Noe modigere denne gang.  Belinda ga den hundemat før den gikk ut igjen. Noe av maten gjemmer den bort. Ser ut som Alfred har klart selv å ordne seg bosted og mat for vinteren, uten at han blir en ekstrautgift for familien i Tana. Kanskje det er en fin måte å bosette seg på!

I går kom den første snøen til byen vår i løpet av natten har det snødd mer. Ser ut som den ligger trygt og godt foreløpig og gradestokken viser 2 pluss nå klokken 0745.

Ord for dagen:  Hva kan du eie, når selve livet er et lån av Arnulf Øverland.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.