Helt mørkt

Nå klokken 0645 og 5 pluss.

Tilbake til historien. Klokken var blitt ett om natten. Johan, som han het var omsider sovnet. Men gjennom søvnen hørte han døren ble åpnet. Han husket plutselig hodeskallen! Og der er døren på gløtt, og et ansikt kiker inn.  Med hatt på hodet, trygdet langt ned i pannen, og skjeggete.   Kofte hadde den fremmede på seg. «Ja, der kommer han,» tenkte Johan.  Det må være eieren av hodeskallen!  «Nå vil han ha haust sitt!»  Johan bykser ut av køya, og med dirrende finger peker han mot kassen: «Der ligg hauet!»………forts.

På 15 minutter har det lysnet betraktelig. Jeg kan  ane fjellene i sør. Det blåser og uler nå klokken 0700.

Har startet med klesvask, men får ikke maskinen til å sentrifugere. Hva nå, prøver en gang til?

Ellers blir vel dagen lik de fleste andre. Ingen spesielle oppgaver på gang.

Politimesteren i Øst-Finnmark etterlyser  opprettelsen av Udis varslede kontor i Sør-Varanger, slik at det blir mulig å sende tilbake åpenbart grunnløse asylsøkere ved hjelp av hurtigvedtak.

Vadsø Jazzklubb vil jobbe for at Kooperativet Kulturhusscene skal overleve. De ber innbyggerne støtte Kooperativet ved å komme på arrangementene.

Ord for dagen:  arbeid adler mannen.
 

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.