Gode råd er dyre

Konsulent virksomheten i offentligetat er dyre. Rapporten om konsulentvirksomheten i NAV har fått mange til å sette morgenkaffen i vrangstrupen. NTL NAV har over lang tid forsøkt å sette fokus på arbeidsgivers iver etter å leie inn ekstreme konsulenter. Arbeidsgruppa som har sett på konsulentbruken i NAV har nå sluttført sitt atbeid og lagt fram en rapport. Resultatet har blitt møtt med både vantro og hoderystinger, skriver NTL Gaiden – medlemsbladet for NTL NAV. 

Nå klokken 0730 er det overskyet, vindstille og 7 pluss. En fin høst uten snø og barfrost i vår lille by. På fjellovergangene har hvist snøen lagt seg. Nå er ihvertfall Yarisen skodd for vinteren.

Idag er det mormor og Olivia sin dag.

Føler jeg har gjort en god gjerning med å gi brukte barneklær til asylmottaket i byen vår og oppfordrer andre til å gjøre det samme. Regner med at de ikke har med seg vinterklær. Kanskje akkurat vinterutstyr vil være et behov.

Ord for dagen: Ofte gjør man urett ved unnlate en handling, ikke bare ved å handle. Marcus Aurelius.
   

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.