Fin dag.

Ser hurtigruten seiler inn til vår lille by, nå klokken 0730. Det blåser litt og temperaturmåleren viser 7 pluss. Ser ut som sola er på tur opp i øst. På marken ligg løvfallet som skaper en fin fargespill. Det skjer jo noen små «ulumskheter» I byen vår også, både på NAV kontoret og asylmottaket. En klapp på skulderen til en NAV ansatt ville vel jeg oppfattet som positivt, mens bruk av  skarpe kniver er helt noe annet. På asylmottaket ble en mann tatt for salg av utenlandske sigaretter.

Valgresultatene gikk etter planen. 82 år med sosialistisk styre fikk en velfortjent pause. Rådhusets nye sjefer ble Hans-Jakob Bønå fra høyre og Otto Strand Krf. Politikerne har med hånden på hjertet fredet Vadsø for de neste fire årene. Det betyr at det ikke blir privatisering av det offentlige tjenestetilbudet.

Mormor og Olivia skal holde hus alene noen timer idag.

29.september 1687 – Christian Vs norske lov trådte i kraft.

Ord for dagen:  Det er som regel aldri problemet som er problemet, men det er måten man tenker vedrørende problemet som er problemet…
av Michael While

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.