Blåser!

Hagerogna har fått fart idag. Ho ligg i perioder toppflat mot øst. Vår overordna holder på med å gjøre naturen klar for vinteren. Løvbladene skal etter naturloven fjernes for å legges som isolasjon på vår vakre jord. Temperaturen  nå klokken 0925 er 13 pluss. Vestavinden er egentlig behagelig. Som innflytter fra vest, mener jeg at – «alt det gode kommer vestfra.»

Mammi sin lille Olivia Christin er reist på ferie. Håper hun får en fin og minnerik tur! Som bestemor har man ikke bestemmelsrett, bare til en viss grad – omsorgsrett.

Se her dere trøndere: Bente Elverum som idag jobber ved Sør-Trøndelag tingrett, er nå av Kongen i statsråd utnevnt til å sitte i domstolenes øverste organ – Domstoladministrasjonen som ble opprettet i 2002.

Ord for dagen: Hvert øyeblikk er flunkende nytt. Det du velger NÅ blir din  fremtid.

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.