Hva så?

Ordførerkandidat for Samefolkets parti for Nesseby,vil ha den nedlagte internatet i Karlebotn som akuttmottak for flyktninger.  Er usikker på om ikke det nesten nedlagte stedet blir for «fredelig.» Gjestene skal ihvertfall føle at de blir tatt vel imot, de skal føle seg hjemme og bare få nyte det omgivelsene byr på.

En uke igjen til valget. Blant annet er flykningesituasjonen en utfordring. Det er mange muligheter for å hjelpe, både via engasjement, frivillighet og donasjoner i form av penger eller gaver.

Det er ennu stille og rolig i kvenbyen vår – venter på strømmen av Syriske flyktninger. Har ennu ikke merket noe til høststemningen. Hageblomstene er fine og trives.  Nå klokken 0830 er det overskyet, vindstille og 10 pluss. 

Ord for dagen:   Et lykkelig menneske er en som skaper sin egen lykke. Marcus Aurelius

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.