Stille!

Her kan du virkelig nyte stillheten. Finnmark appellerer til sansene og naturopplevelsene står i kø. Her kan de vakreste bildene festes på film, og de sterkeste inntrykkene kan ikke formidles. Stillheten og roen du finner i naturen må bare oppleves, og de beste øyeblikkene forblir dine øyne.  Takket være Golfstrømmen finner vi i Finnmark den lengste isfrie kysten i den polare delen av verden.  Finnmark ligger på breddegrad med Sibir, Grønland og Alaska.

Grått med noen sprekker i skylaget og gradestokken viser 11  grader nå klokken 08.00. Tror på en fin dag sammen med Olivia Christin.

Det er funnet helleristninger fra steinalderen for første gang i Varanger, på Gamneset utenfor Kirkenes. Et 30-talls figurer på 10 til 40 cm høyde er funnet, men de venter å finne flere. Dette er fantastisk for Sør-Varanger.

Takk til alle dere som følger bloggen min.

Ord for dagen:  «Det er bedre å lide for sannheten enn å belønnes for løgnen.»

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.