Hjem, kjære hjem!

Ja, nå er ferien over og Rhodos forlatt. 2 uker i rundt 35 varmegrader blir litt mye for en nordboer som er vant til 7 pluss. Spør man lille Olivia på 1.6 år – vil nok ho synes at varmen var langt over hennes grenser. Etter hjemkomsten har hun bare smilt og kost seg på tunet i 10 grader og noe regn innimellom.
Nå er det bare å finne roen og ullsokkene.
Nå klokken 10.30 er 14 grader og overskyet. Sola har ikke vist seg siden hjemkomsten.

Valgkampen ser ut til å være i gang.  Erna og Siv sloss om plassen og det kan ende med politisk selvmord for hele regjeringen mener APfolket.
Vadsø høyre lover trygg ferdsel i bygatene og ønsker å arbeide for at Vadsø kommune blir sertifisert som «Trafikksikker kommune.»
Men husk at vi har kirkevalg også – det glemte valget!

Er det virkelig sant: Niilas (22) blir ikke trodd når han forteller folk sørpå om snøskuterkjøring på vann. – Det er så vidt de vet hva snøskuter er, sier han.
Finnmarks mest unike sport ble demonstrert på Førstevann under Kirkenesdagene.
Ja vi kjører faktisk snøskuter på vann også – her i Finnmark!

Ord for dagen:  Ta det tyngste taket først og den verste biten sist.
Arbeid adler mannen.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.