Stillhet

Litt for tidlig å stå opp egentlig, men har vært våken en god stund allerede. Vekkeklokken viser bare 5. Har nå kaffen ferdig og da er det kanskje lurt å ta en kopp kaffe og taste litt på de «dupedittene» mine. Ute er det overskyet som vanlig, men helt vindstille. Temperaturmåleren viser 9 pluss.

Evnen til stillhet er vårt menneskelige særpreg; en dyp, skapende varhet for vår indre sannhet. Uansett hvor ordinære eller fulle av feil vi er, har vi alle i våre hjerter en tilsynelatende bunnløs lengsel etter noe større. I en tydelig stillhet møter vi alle det menneskelige mysterium.

Stillhet er et paradoks, både intenst til stede og like ikkeeksisterende. Stillhetens passivitet er vanskelig å forklare.

Ellers en stor morgenklem til min datter som har bursdag i dag – Gratulerer!!

Nå har ihvertfall småfuglene våknet, men nå hører jeg også stormåsen og han kjefter stort sett bare når han melder lavtrykk.

Ord for dagen:  Bedre med trøtte armer enn tomme tarmer.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.