«Cruise-Rus»

Grønt hav og varangervind, mens gradestokken viser 19 varmegrader – nå klokken 1030.
Vet ikke helt hva slags begrep man bør bruke om sommerværet i år.  Kan hende vi er for storforlangende, bør vel være glad for at snøen i hvert fall har tint – i år også.

I min hjemkommune Porsanger er det koftebråk i «Cruise-Rus» melder avisa Finnmarken. Koftesyersken reagerer kraftig på koftebruken til turistnæringen i hjemkommunen.  Hun mener damene bare hadde tredd kofta over hodet for å reklamere for cruiseturister at de er i Sameland. Er vel litt enig. Det finnes da noen ordentlige samer i Porsanger også – spesielt sommerstid.  Hvorfor ikke bruke deres» kompenanse.»

Hagearbeidet er i full sving.  Planter spas opp og nye spas ned og det vokser vilt.  Plenen har allerede blitt klippet en gang. Men, det går visst noen merkelige mennesker rundt og snoker rundt husene  i byen vår – meldes det på Facebook i dag. Må man nå også låse inn både sparkesykkelen og hagespaden.
Man må vel regne med litt av hvert, når man bor i «storbyen».

Ord for dagen:  Det beste et menneske kan gjøre, er å spise og drikke og unne seg gode dager midt i alt sitt strev.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.