Gleder og sorg – det er livet!

En tidlig morgen, klokken er ikke sju enda. Vært våken siden halv seks.  Hørt på morgennyhetene og fått med meg den tragiske hendelsen i Gøteborg. Mange skudd og drept på et utested. To maskerte menn med gevær skaut og drepte flere mennesker.

Lions Club i Vadsø feiret 50 år og fikk en spesiell hilsen  fra kongehuset, signert Harald R. Lions Norges høye beskytter – G R A T U L E R E R.

I halvannen uke har isskulpturgruppa stått på for å pynte opp til Yukigassen. Nå truer mildværet med å sette en stopper for kunsten til Vardøværingene. De ber derfor om frost og snø.
Vadsøværingene inntar Vardø til helga!

Mormor gratulerer lille Olivia med ett årsdagen.

Ingen spesielle hendelser i  vår lille by  – stille og fredelig!

Det har vært mildt og sol i hele Øst Finnmark i lang tid nå. I dag viser gradestokken 4 varmegrader nå klokken 0750.  Er skeptisk til påskeværet nå – ingenting varer evig.

Ord for dagen:  Man kan spre lys omkring seg på to måter.
Enten ved selv  å være lyset, eller være speilet
som kaster lyset tilbake.
Edith Wharton

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.