Gulldagene.

Nå er gulldagene over. Ingen gevinst, tross mine 32 gullsedler. Heller ikke lottotrekningen gav «gryn» i kassa.  Man bør vel ikke forvente så mye – skjebnen spiller vel sine kort riktig – får man håpe.

Neste helg har ØstFinnmarkingene Yukigassen – Norsk mesterskap . Det hele avsluttes med Yukinatt på Vardø Hotell Jørn Hoel/Jan Arild Sørnes Band og Sigurd&gjengen.  Trekning av yukikonge og Yukidronning 2015. Sluttspillet starter på Vardøhusfestning og alle finalene avsluttes med premieutdeling og enda en kåring – nå av Nordiske mestre på søndag klokken 15.00.

Klokken er 07.30 søndagsmorgen. Det ser ut som sola er nær til å titte fram over Varangerfjorden i øst.  Ute temperaturen pluss 4 grader.  Litt vind fra vest.

Ord for dagen: «Den som venter på en anledning, taper tid.»  Av Giordano Bruno.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.