04.01.2015

Det var rart å markere det nye året – 2015.. Her ligger fortsatt 361 dager ubrukt. Hva vet vi hva de gir oss.  Det er vel grunn til å tro at skjebnen  og tankenes kraft tar hånd om de.
Det gamle året har vært innholdsrik. En ny verdensborger har vi fått i gave, kanskje den største gaven i 2014.
Årets slutt er verken en slutt eller en begynnelse, men  en fortsettelse, med all den visdom som erfaring kan fylle oss med. Livet byr oss fart og mang en vending.
Her er dagen, her er året!
Godt nyttår!

En kvinne på 23 år fra Finnmark var den eneste som klarte å prikke inn rett rekke i ukens Viking Lotto – 12.6 millioner.
Greit og ha god råd, men kan hende hennes høyeste ønske likevel ikke ble innfridd.
Min tippegevinst var på kr 800 i år, mens utgiftene var syv ganger høyere.

Politiet i Øst-Finnmark  hadde «bare» 17 oppdrag. Full dame på do, rakettulykke og slåssing til tross; nyttårsaften i Øst-Finnmark foregikk ifølge politiet ganske fredelig.
I Vadsø fant de en sovende og beruset mann i snøskavlen. Han ble vekket og kjørt  «gratis» hjem av politiet.
Den som sover synder ikke, men det betyr ikke at Kvenbyen vår er en sovende by.

Nå klokken 11.30 har vi 2 kuldegrader og litt vind.  Juleværet har vært veldig bra. Bare to dager med temperatur på over 10 kuldegrader.  Gradestokken har ligget nærmere varmegrader i hele julehelgen. Nå tror jeg at skiløypene er kommet for å bli, og det går mot lysere dager.

Lille Bajas har feiret nyttår med «mor».

Ord for dagen:  «Le og verden ler med deg; snork og du sover alen.»
Anthony Burgess.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.