Mandag 29. desember.

Nå er vinterværet kommet til byen vår. Det blåser nå og temperaturen- klokken 13.40 er 12 kuldegrader. Det har  også kommet litt snø i natt.
Julen har gått som forventet for de fleste av oss.  Ut i verden er det ikke like fredelig. Flystyrt, ferjebrann og ellers  all den uroen som  makthaverne ute i  verden lager istand. Tross alt er vi og våre barn heldige som har fred og kan leve bort i mot normalt.
Reinkjøttsuppe på gammeldags vis var vel en av det mest eksotiske på julemenyen.
Lille Bajas har reist hjem til «far». Skulle kan kunne si noe – hadde det blitt en stor takk til «mor» for et kongelig opphold.
Tror også at de fleste fikk ønskene sine oppfylt!
Selv rotet jeg jeg mektig – trodde nettleseren på Pc’en var i uorden, men det var vel kunnskapen det var noe galt med? Hadde ikke brukt den på lang tid og da var det ikke så enkelt å skru om på  hjernecellene. Man har jo så mange «duppetitter» som virker på forskjellig vis så hodet «kortslutter» til tider. Fortell gjerne noe om din jul – bruk kommentarfeltet

Ord for dagen:    «Avbrekk gir ny giv, den er som om sjelen lader seg opp til å møte en ny dag.»

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Mandag 29. desember.

  1. sidet68 sier:

    Var innom og sikka litt på bloggen din. Ha ett riktig godt nyttår.

    Liker

Kommentarer er stengt.