Samisk lege…

Det har vært bred politisk enighet om at elbiler var tingen og det har da også virket, men nå er også de blitt et problem. Disse bilene bruker kollektivfeltene. Bussene står ofte i kø bak en rekke elbiler. I storbyene er de blitt et trafikk problem.
Elbiler er fritatt fra moms, og det er gratis å kjøre gjennom bomstasjoner og å bruke ferger.  Det er til og med gratis å parkere elbil på offentlige parkeringsplasser.
Nå ser det ut til at politikerne må begynne å se nye muligheter til å begrense bruken eller lage regler som gir klingende mynt i statskassen.
Stortinget har inngått et klimapolitisk forlik som blant annet innebærer at elbilene skal få beholde særfordelene fram til 2017.

Gruvedriften i Sydvaranger er i økonomisk krise. De ansatte er villig og gå ned i lønn for å rette bedriften.  Det er bedre å gå ned tre prosent i lønn, enn å få utbetalt 66 prosent av full lønn i trygd, mener de ansatte.
Det er ikke lenge siden det  ble utbetalt store bonuser til ledelsen.
Stydvaranger Gruve eies av Northem Iron Limited.

Været nå i morgentimene: Litt vind, klar rød/rosa himmel og 5 kuldegrader nå klokken 07.25.

Samisk Lege – Snåsa Teaterlag 2012

Ord for dagen:  Erfaring er å gjenkjenne en feil når du gjør den på nytt.
Ukjent.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.