Våre talenter…

Som vel alle vet har vår egen Agnete Johnsen fra Nesseby vunnet seieren i lørdagens Skal vi Danse-finalen. Lørdag var det fest med rød løper og champagne på Radisson Blu i Nydalen, rett over gata fra RV-studioet. Nå skal Agnete til Finnmark og da er det førerkort som er neste skritt. Etter jul flyttet hun til Tromsø hvor hun skal bo fram til våren, og spille Dorothy i Hålogaland Teater sin nye oppsetning av Trollmannen fra Oz.
Men før den tid har hun planer om å jobbe videre med sin egen musikalske karriere.
Nesseby jublet lørdagskveld, da resultatet var et faktum.
Hun skal også gi ut en singel.
Gratulerer til Agnete  som har satt Nesseby på verdens kartet!

Tara fra Lakselv kom også helt til semifinalen i Idol. Det er mange som synes – det var urettferdig at hun røk ut. Gratulerer også Tara for innsatsen!

Det er faktisk første gang jeg hører om at fanger i fengsel kan være i arbeid på dagtid.
I Vadsø gikk det litt over styr med arbeidstiden. Fangen dro på arbeide, men kom ikke tilbake til fengslet etter arbeidstid. Etter det jeg har forstått har han nå vært borte siden mandag 3. november. Heldigvis omtales han som en fredelig fange.

Vinteren har kommet for å bli. Akkurat nå er det helt vindstille, overskyet med snø i luften og null grader.

Ellers har helga gått som vanlig, uten de helt store utskeielsene.

Kjerringråd:  En vanskelig flis som sitter dypt i fingeren etter foten kommer ut av seg selv dersom en tykk løkskive legges direkte på med en forbinding over.  La sitte på over natten.

Ord for dagen:  En jury består av tolv personer som skal bestemme hvem som
har den beste advokaten.
Robert Frost.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.