Dsjentlmæn..

En norsk historiker fikk takk  av Putin.
Hun har skaffet til veie navnet på 4000 russiske krigsfanger som døde i Norge under krigen.
-I brevet står  det: Takk fra de  russiske myndigheter for at hun har identifisert russiske borgere,  et stempel og underskriften til Vladimir Putin.
Overraskende må jeg vel kunne si.
Ett hjerte av gull!

En bilfører kan vente seg en reaksjon etter å ha kjørt ned et trafikkskilt i rundkjøringa i Vadsø. Føreren havnet over midtrabatten – helt uten mistanke om rus, men kanskje for hard på gassen.

Det blås litt i vår lille by nå i morgentimene. Nå klokken 0730 er det ennå ikke helt lyst ute.  Himmelen er grå og skyet og temperaturen 2 + grader.

Lille Bajas har hospitert hos mor denne uka. Vi har vært hos dyrlegen og stelt neglene og stusset labbene -alt dette under delvis narkose. Han er ennå sliten etter går dagen.

Nå er bunaden helt verdig og veldig fin ble den.  De neste  dagene  bli fylt med samiske farger. Samevotter med motiv fra sameflagget er neste prosjekt.

Ante

Ord for dagen:  Livet er deilig, bare man er karaktersvak nok til å nyte det.
Sokrates.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.