Søndagsmorgen.

En stille søndagsmorgen sammen med Bajas – en liten svart hund.
Helgen så langt er brukt til å lese gjennom boken av Jens Breivik – Min skyld? En far som gjerne ville hatt kontakt med sønnen i fengslet, men da på egne premisser. Faren håper selvfølgelig at sønnen en dag vil innse at det han har gjort er forferdelig galt.  Dette handler tross alt om en far og en sønn.
I et forsøk på å forstå bakgrunnen for de grusomme handlingene, kontaktet Jens Breivik sin sønn i fengselet. I boka offentliggjøres for første gang korrespondansen.

Noen økonomitips fra Carsten O. Five til pensjonister i Vadsø.
– Lag budsjett – før regnskap
-Prut på store kjøp
-Handle på nett
-Kjøp mat og drikke i Finland
Her oppfordrer han til handelslekasje.
Av egenerfaring vet jeg at man må være veldig prisbevisst for å handle over grensen. Ikke alt er billigere i en grensehandel selv om landet generelt er billigere i forhold til norske lønninger.

Det var i disse dagene for nøyaktig 70 år siden soldater fra Den røde armè marsjerte inn i et totalt utbombet og nedbrent Kirkenes. Dagen ble markert med flere seremonier og minnesamlinger både i Kirkenes og i Bjørnevatn og ellers i Sør-Varanger kommune. Kong Harald og den russiske utenriksministeren har besøkt Kirkenes på dagen i går 25.10.
Et frigjøringsfrimerke trykkes opp i 500 eksemplarer av Sør-Varanger Filatelistklubb, eller frimerkeklubb er utgiveren.

Været nå klokken 0900 er:  Vindstille, overskyet og 5 varmegrader.

Ord for dagen: Tiden er en stor læremester, men dessverre tar den livet av elevene sine.
Hector Berlioz

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.