Tufteparken.

Stått opp til en blikk stille dag med regn og 11 grader. Rogna står urørlig.

Leser i dagsavisa at verdens nordligste utendørs treningspark er åpnet.  Nå kan kjøllefjordingene nyte godt av treningskonseptet som er helt gratis og tilgjengelig for alle.
Tufteparken er et lavterskeltilbud for uorganisert idrett og folkehelse og består av ti apparater som utgjør et helhetlig konsept.
Det var Lasse Tufte selv, som er blant verdens beste på såkalt «street Workout». eller «gatetrening», som klippet den røde snora.
Her har dugnadsånden vært formidabel, for kjøllefjordingene har selv stått for for å realisere drømmen om en utendørs treningspark med utsikt over havet.

Dalai Lama som er den fjortende i rekken, mener han blir den siste åndelige lederen for tibetanerne, som har eksistert i nesten fem hundre år.  Han mener det er riktig å avslutte nå.

Har sovet i 10 timer  – det kjennes bra. Nå er det å gjøre seg klar for et lite oppdrag, sammen  med Yarisen.

Ord for dagen:  «Gode venner er som gatelys lans veien.
De gjør ikke avstanden kortere, men veien enklere å gå».

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.