Costa Serena

Middelhavsfarten:  Costa Serena er et Concordia Cruseskip for den Italienske Cruserederi.  Navnet Serena er ment å symbolisere harmoni og ro.
For en som er første gang på en slik ferietur, blir det mye og stort å forholde seg til og ikke minst å orientere seg i. Faktisk  klarte jeg selv å rote det til – slik at jeg måtte legge meg på tom mage.  Det må vel tilskrives vanen å gå hakk i hel med andre.  Da blir man hjelpeløs når man blir alene.
Costa gruppen har 18 skip på 15 destinasjoner.
Skipet har en passasjerkapasitet på 3.700 og en et mannskap på 1100. Det vil jo si at det flytende hotellet inneholdt 4.800 mennesker.
Brannøvelser var det mye av – det skal de berømmes for, men jeg ble ikke å stille opp til noen. Dermed fikk jeg ingen livbåtnummer heller om det skulle skje noe. Regnet med at oddsen for å bli berget ville være liten i de trange korridorene. Mange av oss hadde utvendig lugar, så jeg fant ut av sjøen ville være den enkleste «redningen» for meg.
Er glad for å ha opplevd en slik luksus ferie en gang i livet. Synes egentlig det var lettvint å bare gå øverst opp på dekket for å sole seg – for sol var det – hele turen.
Forts.

Akkurat nå på TV: En historisk demostrasjon i Oslosentrum.
«Viser avsky mot IS og Profetens Ummah.» En grasrot demonstrasjon som muslimene selv har satt igang.

Ord for dagen:  «Og dagen stiger og dagen går, og sommerens tid den svinner.»

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.