Sommer i nord!

Russlands leder risikerer å få seg en overraskelse: Han undervurderer sine  motstandere. Han lever som en slange etter jungelens lover og er ikke klar for å høre hva motstanderne faktisk har å si.
Han foraktes av de andre dyrene i jungelen og blir betraktet som en skyggenes mann.
Tror storhetstiden er på mange måter over.
Bjørnen er nede for telling, og dragen er blitt ørnens farligste konkurrent. Ja, slik kan man oppsummere storpolitikken.

Mor og Bajas hadde en fin tur til Kirkenes i går.  Han storkoste seg i baksetet, slik fine hunder skal og bør.
Fortsatt bare 8 varmegrader i byen vår, overskyet med noen regndråper.
Ifølge værdamene  på TV 2 – blir det fortsatt stabile værforhold i hele Nord Norge, som i areal er over halvparten av norgeskartet. De bruker god tid til å varsle været i sør, mens resten av landet sveiper de over med en finger.

Finnes det i vårt lille land noen gode snille mennesker som ønsker å ta vare på vår søte snille June Pernille  som trenger et nytt hjem.

finn.no June Pernille må omplasseres grunnet familieforøkelse og allergi.<br/>Hun trenger stimuli i form av hjernetrim og turer. Hun er oppvakt, snill og tillitsfull.<br/>Hun er en renraset tispe på 6,5 år. Stamtavle, id merket, alle vaksiner og også pass for… jf. facebooksiden .

Ord for dagen:  Men nytelsen eksisterer bare i forhold til en ytelse!

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.