Tenner et lys…..

Nesseby kommune viser et regnskap for 2013 som langt overstiger nabokommunene Vadsø, Tana og Sør-Varanger. Sykefraværet har gått ned og det er ansatt flere kvinner enn menn i kommunen.  Staben mener den trenger enda en ansatt.  Politiet har flyttet inn i rådhuset og landbruket er stort og aktivt.
Det er bare å trampe takta og tenne et lys for den lille bygda Nesseby med sine ca. 1000 innbyggera.
 La meg få tenne et lys – Anne-Marie Kvien

Det er fortsatt høstlig vær i byen vår. Vi gamle vadsøværinger er jo vant til værforholdene i landsdelen, verre er det med turistene.  Jeg har litt lyst og  heie på på oss selv, for det fortjener vi.  Vi nevnes sjelden i festtalene, men vi er en del av grunnfjellet i samfunnet vårt. Det er hverdager det er flest av, og derfor er disse dagene så verdifulle.

Støtter Bufetatens kampanje for å rekruttere flere fosterhjem.

Cirkus Merano er i Vadsø  tirsdag 17. juni klokken 18.00.

Nå klokken 08.31 viser gradestokken 14 pluss. Lufta er kald – tror det er sola som varmer gradestokken. Det blåser!

Visste du …. at Norge er på sitt smaleste i Finnmark?
Mellom Bøkfjorden ved Pasvikelvas munning og riksgrensen mot                                              Russland er det bare 1580 meter.

Ord for dagen:  Våre liv er det tankene våre gjør det til.
Marcus Aurelius.

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.