Vindmøller..

Ny tid for Berlevåg. Håper reinen godtar dette.
Mandag kommer båten med de første vindmøllene til Båtsfjord. 15 vindmøller skal opp på fjellet.  Det vil pågå transporter i seks uker framover. Det betyr stengte veier mellom Båtsfjord og Berlevåg. Båtsfjord skal være valgt som ankomsthavn grunn av havnekapasitet i Berlevåg. Tirsdag morgen starter transporten av de første møllene fra havna i Båtsfjord.
Frakten av turbinene er 4,5 meter i diameter, og fyller i praksis hele veien når de transporteres
Trygve Hoff – har en drøm – 22 Mai 1987

Trygve Hoff er født i Rognan i Nordland. Han var en periode dirigent for Berlevåg Mannsangforening.
Født 7. juli 1938 – død 2. desember 1987 – 49 år.

Det har regnet hele formiddagen. Nå ser det faktisk ut som det lysne noe.
Hadde håpet på en solfylt søndag.
Nå klokken 12.45 har  har vi hele 10 varmegrader – ikke verst!  Rogna er ganske grønn, men trenger litt mer varme til å sprette helt ut. Fortsatt har vi vel scooterføre mange steder på fjellet. Et allsidig Kongerike.

Ord for dagen:  Mannen som var den første til å bruke strømmer av skjellsord mot sine fiender istedenfor å bruke klubben for å slå istykker skallen på dem, bør regnes med til dem som la grunnen til vår sivilisasjon.
Tollak B. Sirnes

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.