Vårlig?

Den fine vinteren har gitt oss en mindre bra vår. Vårduften innbyr i hver fall ikke til å åpne vinduer til gjennomlufting.
Det skulle i alle fall være deilig hvis vårsolen endelig fikk tak , slik at det begynner å spire noe her også. Ser på TV hvordan søringene koser seg med grønne trær og sommerlige gjøremål. Må bare innrømme at det kribler litt i lysten til å gjøre det litt  «vårlig»  her og.

Alt det gode kommer fra sør. Statsekretær Bård Hoksrud landet i Kirkenes i går med 60 millioner på innerlomma. Med 130 millioner kroner totalt kan nå Statens vegvesen likevel komme i gang med hele  veistrekningen fra Hesseng i Sør-Varanger til russegrensa. Viktig med god veiforbindelse til Putins rike.
Totalt ble det gjort 25.866 grensepasseringer på den norsk-russiske grensen i april.

Det ble ikke isfisketur på meg i går. 2 varmegrader øker ikke lysten på uteliv.

Temperaturen nå klokken 08.35 er 5 pluss. Et høytrykk over fylket gir rolige vindforhold.  Noen snøbyger  på kysten av Øst-Finnmark først på dagen, ellers er det lovet mye pent vær.

Ord for dagen:    Å komme sammen er begynnelsen.  Å holde sammen er fremskritt.
Å arbeide sammen er suksess.
Henry Ford.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.