Optimist.?

Tanker om tiden: Livet er som en berg- og dalbane.  Det inneholder både nedturer og oppturer.
Hva om den beste tiden din, dine beste opplevelser allerede har skjedd.
Om l07 år. Hvem kan røpe oppskriften?
Det sies at tilfredshet øker med alderen.  Eldre over 60 år er mer tilfreds med livet enn middelaldrende. Sammenlignet med yngre mennesker, er de eldre mer fornøyd med det aller meste, viser Den norske studien av livsløp, aldring og generasjon – NorLAG.
Det er opp til deg om du vil være helten eller offeret i ditt eget liv.
Noe å tenke på!
Om drøye tre uker feires 200-årsjubileet for den norske grunnloven. Der er ytrings- og forsamlingsfrihet og allmenn stemmerett kjerneverdier.

Jakten på den nye  lederen av Barentssekretariatet i Kirkenes har startet.  Som leder av Barentssekretariatet er du ansvarlig for spydspissen i Norges sivile arbeid mot Russland.
-Russland er en krevende nabo.

Heldigvis er påsken over og det meste har forløpt bra. Ingen store utskeielser. Det har  blåst, snødd og regnet om en annen. Ennå er ikke påskeværet over, det regner og blåser fortsatt og temperaturen er på bare 5 pluss grader. Værdamene har lovet perioder med stiv kuling i vest. Utover ettermiddagen loves vinden minket til til nordvestlig frisk bris og sluddbyger, men også litt sol innimellom.

Ord for dagen:  Du kan ikke løse et problem med den samme tankegangen som skapte den.
Albert Einstein.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.