Sånn er det bare..

Tross mektige venner har operasanger Lilly Jørstad fått nytt avslag på statsborgerskap.  Hun har ikke oppfylt botidsregelen i Norge. I og med at hun ikke har statsborgerskap i Norge – får hun heller ikke økonomiskstøtte, men kampen for Lilly fortsetter.

Det er veldig fram og tilbake med våre nye landsmenn. Nå sitter en  russisk kvinne gift i Norge – «passfast» i Russland. Hun var kommet 100 meter over grensa, da russisk grensepoliti oppdaget at det russiske passet var utgått på dato – dagen før.  Etter russiske regler var det ikke tillatt å slippe henne tilbake over  norskegrensen før hun har fått nytt innenrikspass.  Og det kan i verste fall ta opp til måneder. Må si det er sløvt å ikke kontrollere passet før man reiser!
Hun har fast arbeid, mann og småbarn hjemme i Norge.
Norske myndigheter kan ikke hjelpe!
Vamp: Tir n’a Noir

Lille Olivia Christin er kommet hjem. En bitte, bitte lite knøtt!
Store, sterke Pernille (hunden) knurra høylytt i buret.  Hun fikk stakkar ikke lov til å håndhilse  på det lille «nurket».

Det ser ut til å bli solskinn og fint vær idag også.Nå klokken 08.10 er det 10 pluss i sola og 1 minus i skyggen og bare et lite vindpust i toppen av furua.

Ord for dagen:   Kjærlighetens port er vanskelig å åpne og vanskelig å stenge.
Kinesisk ordspråk

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.