De evige ord..

Husk! Nye visumregler for reiser til Tyrkia fra og med 10. april i år.  Dette gjelder gjelder  både for turister, barn og spebarn samt forretningsreiser.

Aftenpostens sjefredaktør Espen Egil Hansen er kåret til årets redaktør 2013, for jobben han gjorde som sjefredaktør i VG Nett.

Det går mot sommeren og ferieplanene tvinges på bordet. Hva med en arktisk opplevelse?
Finnmark er vill og vakker – med en variert og storslagen natur, fra et steilt og barskt kystlandskap til rolige milelange vidder.  Her finner du den perfekte rammen for ferien, enten du ønsker aktive opplevelser eler du søker ro og stillhet.
Finnmark appellerer til sansene og naturopplevelsene står i kø.  Her kan ikke de vakreste bildene festes på film, og de sterkeste inntrykkene kan ikke formidles.  Stillheten og roen fu finner i naturen må bare oppleves, og de beste øyeblikkene forblir dine egne!
Akkurat nå er det delvis skyet og enkelte snøbyger. Temperaturen nå klokken 07.45 er
2 kuldegrader og vindstille.
Det har vært fare for at snøen skulle forsvinne, men nå ser det ut som om vinteren og skuter løypene vil holde.

Halve familien er fortsatt i Tromsø. Er spent på neste trekk!

De menneskene som får mest  ut av livet,
er  ikke de som
har levd et sekel,
men de som har
levd hvert minutt.

Ord for dagen:   Husk at all skjønnhet på jord bor i de evige ord: «Jeg elsker deg».
Bjørnstjerne Bjørnson

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.