De ubøyelige!

Hva nå LO?  Kystfolket er harnisk – vurderer å melde seg ut av organisasjonen etter manglende støtte. Lo-talsmannen avviser at hovedorganisasjonen, eller Norsk nærings- og nytelsesmiddelarbeiderforbund (NNN) er i lomma på Røkke-eide Norway Seafoods.

Ta vare på selvet.  Vi kan selv vekke og pleie de positive tankene i vår egen sjel.  Vi kan selv skape og beherske våre sinnsstemninger. Vi ble ikke født til slaver av en lunefull skjebne, men for å utvikles til frie, måtebevisste, harmoniske personligheter.
Hvor hjelpeløse og svake vi enn føler oss må vi ikke gi opp.  Vi må ikke bli trette av å leve i en indre beredsskap, av å åpne oss for alle befruktede kraftstrømmer.  Et hvert søkende menneske har adgang til dem, og det beror på oss selv om vi kan ta imot dem.

Nå begynner i hvert fall jeg å lure – hva vil  våre mektigste/arrogante menn – Putin og Obama  finne på?  Sør-Varanger har også en bit av Russland.  Tror faktisk den visumfrie sonen etter hvert blir Russisk.
Det er lov å tenke og kanskje «male fanten» på veggen!

Bajas har nå dratt hjem med «far».

Nå klokken 07.30 er det vindstille og sola ho er underveis.  Temperaturen i sør vindu er null grader og i nord 4 kuldegrader. Ser ut som sola klare å varme litt, selv om den ennå litt lavt. Ser ut til å bli en fin dag.

Ord for dagen:   Man kan ikke bruke tid og krefter på å grue seg til ting som bare                                                  kanskje kan skje, og som man uansett ikke har kontroll over.
Mette-Sofie Solheim

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.