Takk for livet – mor..

Den samiske artisten Mary Boine er hovedattraksjon under Nordiske dager i Murmansk i april. Sammen med forfatter Erlend Loe, som er meget populær i Russland, skal Boine drive Norges-reklame. I år er det 70 år siden sovjetiske styrker frigjorde Øst-Finnmark fra tysk okkupasjon.
Nå står tiden stille – hva vil Putin finne på etter Obamas foreslåtte saksjoner!

Nå er tiden inne for nye lønnsoppgjør i staten. I år er det hovedoppgjør, noe som betyr at hele Hovedtariffavtalen skal reforhandles, altså både lønn og andre rettigheter som er hjemlet i avtalen.  En gjennomsnittslønn for statsansatte i Norge er på 489 900 kroner.
Tror det kan være en ide å forholde seg rolig i denne perioden – man vet jo lite om hva dette kan forårsake – dersom organisasjonene ikke får det slik de vil!

Nå  klokken 07.54 er det solskinn og noe vind. sola ho varme betydelig og gir stor temperatur forskjell på gradestokken på sør- og nordsiden.  Akkurat nå er det 6 minus på nordsiden. 3 varmegrader på solsiden.

Bajas er fortsatt hos mor.

17. mars (i går) var det 10 år siden vår mor døde.
Takk for at du alltid var der.
Ikke påtrengende. Ikke krevende
Du bare var der.
Vi savner deg!

Ord for dagen: En mor er glad hvis barna hennes er glade, men hun fortjener litt glede                                     helt for seg selv.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.