Vårlig her nord!

Noe av det første jeg forbinder med februar er kulde og austavind., Men i år har været i februar måneden vært helt uten om det vanlige. Det har nærmest vært syden temperaturer her øst og det er dagslys allerede tidlig morgen og langt utover ettermiddagen.Det ser faktisk ut som våren er rundt hjørnet.  Temperaturen stiger  og småfuglene synger!  Forventningen til den kommende årstiden er store og mange – bl.a en ferietur på havet.

Bajasgutten ser ut til å ha etablert seg i Bergstien.  Ingen har tid og plass til han ser det ut til. Han trives sikkert og koser seg, men han er som et barn, trenger tilsyn og stell.
Nå er også Yarisen på oppdrag, tenker at vi gamle har en plass i samfunnet og uten oss ser det ut som fremdriften ville stå stille.  Vi har den muligheten og friheten at vi kan trå til der det trengs.
Kjære lille Bajas du er jo en forstandig lite vesen!

Temperaturen nå klokken 07.50 er 1 varmegrad, overskyet og litt vind.
Sola opp 06.19 og ned 16.07.

Ord for dagen: Å leve lykkelig til sine dagers ende kan man bare gjøre fra dag til dag.
Margaret Bonnano

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.