Kystaksjonen.

Mehamn (nordsamiskDonjevuotnakvenskMeehamina) er et tettsted og administrasjonssenteret i Gamvik kommune i Finnmark. Tettstedet har 708 innbyggere per 1. januar 2012. Her ligger Mehamn lufthavn, og Hurtigruten har daglige anløp her.Mehamn ligger på Nordkinnhalvøya i Finnmark. Det er Hurtigrutens nordligste havn. Stedet er kjent for Mehamn-ulykken, en flyulykke i 1982 der 15 personer mistet livet.
Nå er stedet igjen sentral – nå om det glade budskap og keiserens nye klær.
Mehamnopprøret sprer seg over hele kysten.  Det ser ut som myndighetene har tenkt å legge ned  stedet. Det meldes om demostrasjoner i øst, vest, nord og sør.  Om noen uker leier demostrantene fly til Oslo for å vise seg fra og gi sitt budskap til Stortinget.  Det er en kraft og en røst fra nord som kommer fra hele kysten, og bør høres i hele landet.
Vi får se hva de oppnår!

Skal kjøre å hente Bajas – han har bestilt overnatting hos mor.

Nå klokken 17.51 er det 3 varmegrader og noe vind i byen vår.

Ord for dagen:   Gode nyheter kan du fortelle når som helst, men
dårlige bare om morgenen.
George Herbert.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.