Gikk som forventet!

Det gikk som ventet, Varangerekspressen forblir en våt drøm. Hurdigbåttilbudet nedprioriteres til fordel for Hasvik i Vest-Finnmark.  Her hadde man kunnet fått mer aktivitet.  Pendlingen ville blitt enklere, og elever kunne bodd i Vadsø og gått på skole i Kirkenes.  Helse Finnmark er positive til Varangerekspressen. Pasientene i Øst-Finnmark ville nytt godt av tilbudet. Hvis fylkespolitikerne likevel dropper ruta, forventer Helse Finnmark justeringer av bussrutene i den nye ruteplanen.

Også i år ble Finlands selvstendighetsdag (6.desember) markert med fakkeltog i byen vår. Under fredagens markering av Finlands 96. selvstendighetsdag holdt honorær, Per Ivar Harila hovedtalen ved Norsk/Finsk monumentet, som ble innviet i 1977.

Vadsø nyter fortsatt det fine vinter været. Nå klokken 08.33 er himmelen gul og vakker, temperaturen er 8 pluss og det er nesten vindstille.

Hvert sekund
får du en ny sjanse.
Hvert sekund
kan du starte på nytt.
Det er et valg
Det er ditt valg.
av Clearwater

Ord for dagen:  Ingen forbrytelse er større enn mangel på tro.
Nordahl Grieg.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.