Nye kirkesamfunn..

Nå vil Omar bygge leiligheter med moskè i kjelleren i en verneverdig hus fra 1850-tallet.  Byggestarten er foreløpig stoppet av Vadsø kommune for eieren må  justere sine planer og ta merkostnadene som nå vil påløpe.
Kanskje yttrekvenbyen nå vil – som de første i vår landsdel få oppleve bønnerop etter muslimske tradisjoner.
Nå vil også Trifonmenigheten i Sør-Varanger bygge en ortodoks kirke, men først må de få ja fra kommunen.
Her er det mye som rører seg i menneskene.  Jeg har en formening om at vi mest sannsynlig alle vil møtes i samme «himmel» til slutt!

Fem varegrader i slutten av oktober – spesielt.
Eldre folk bruker fortsatt tvangsevakueringshøsten som sammenligningsgrunnlag når høstenværet vurderes: «Det er omtrent som evakueringshøsten», sier de.  Det gode været den høsten og vinteren berget folk som evakuerte eller overvintret.  Tusenvis av mennesker som måtte bruke sjøveien, eller ble fraktet sjøveien, opplevde speilblankt hav.  Været var også av betydning for folk på veiene over fjellovergangene,
og for alle de som dro til fjells.

Nå klokken 07.45 er det vindstille, overskyet, våt snø og 5 varmegrader.

Ord for dagen:    Kjærligheten måles ikke etter hvor menge ganger vi rører ved
hverandre, men etter hvor mange ganger vi når hverandre.
av Samuel Johnson

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.