Finnmark på tvers!

FRUSTRERT OVER FANGETRANSPORT:
Politibetjentene må belage seg på mange arbeidsdager i «cellevogna», som bilen heter ifølge politisjargong, når de skal frakte varetektsfanger fra Vadsø fengsel til rettssaker rundt om i Vest-Finnmark.
Mandag i neste uke skal politiet frakte en varetektsfange fra Vadsø fengsel til rettsaken som foregår i Hammerfest tingrett. Betjenter fra lensmannskontor­et i Porsanger starter fra Lakselv klokken 05.30. Etter 7,5 timer og 554 kilometer i bilen, overlates mannen til betjenter fra Nordkapp lensmannskontor som frakter fangen videre fra Lakselv til Hammerfest, for så å returenere til Honningsvåg. Da har de tilbakelagt 482 kilometer og over seks timer i bilen. Når rettsaken er ferdig gjentas prosedyren. Totalt har da fire politibetjenter kjørt over 2.000 kilometer for å frakte én mann, skriver avisa Sagat.
Trodde faktisk ikke at det gikk an, men det er slik rettsstaten funger til daglig.

En utrolig og merkelig kombinasjon av en middag.  Kongekrabbe med tilbehør,fiskeboller i hvitsaus og selvfølgelig med en god hvitvin til. Målet var at alle skulle bli fornøyd!

Gratulere til lille prins George med dåpsdagen!

Været idag har vært veldig bra. Temperaturen nå klokken 19.00 er underkant av 2 varmegrader.

Ord for dagen:  Utakknemlighet er mangel på kultur.
Bjørnstjerne B.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.