Vi står på krava..!

Viktig å ta med seg for flypassasjerene med bytte av flyselskap i Kirkenes.
Om man skal reise med et annet flyselskap enn SAS eller Widerøe, må man regne tre timer ekstra for å være sikker på å komme med et widerøefly.
– Når man kommer så seint som ti minutter før avgang til gasten, er vekt og balanse i flyet allerede regnet ut.  Hvis det da kommer noen i ettertid, må alt arbeidet gjøres om igjen, og flyet blir forsinket, sier kommunikasjonsdirektøren i Widerøe.
Husk dere som skal videre fra Kirkenes. Norwegian har ikke avtale med Widerøe når det gjelder bagasjeovergang.  Du må ta ut bagasjen fra Norwegian i Kirkenes  og sjekke den videre selv. Dette gjelder begge veier – både fra og til Kirkenes.
Ikke alle er klar over problemet og må i verste fall haike videre.
Ser ut som vi har svakt politiskstyring i østkanten.  

Aksjon To Likeverdige Sykehus i Finnmark har en trist historie, skriver avisa Finnmarken idag.  Det er trist at man ikke har våget å legge ned aksjonen.  Det er mer enn trist at man nå ser at det nye sykehuset raseres før man har begynt å bygge.
Stemningen var høy og forventningene store da Helse Nord  besluttet å bygge nytt  likeverdig sykehus i Kirkenes. Nå kommer kuttforslagene og helsetilbudet blir satt tilbake.
Aksjonen i Finnmark er dessverre ikke død. Du kommer til å se og høre mer av gruppa.

Søndagen var en regnfulldag.  Det høljet mesteparten av dagen, men likevel greide sola å bryte seg frem i perioder. Det er fortsatt vått og overskyet nå klokken 08.25 og temperaturen er 5 pluss.

Ord for dagen:  Det er bedre å ha elsket og tapt, enn aldri ha elsket.
                               Seneca

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.