Løvfallet.!

Ny tid! Norske grensejegere fikk fredag både prøveskyte Klahnikov og lære om overvåkningsutstyret på russisk side.  Prøveskytingen med det legendariske Kalashnikov-geværet var nok høydepunktet for mange av de menige  da rundt 30 soldater fra Garnisonen i Sør-Varanger var på besøk på basen i Salmijã utenfor Nikel.
– Vi er to ulike nasjoner og kulturer, så man tar ikke sjumilssteg over natta, sier grensekommisæren.
Tror Sør-Varanger er vel snart en russisk forstad.
.
Fortsatt på tankestadiet med sy prosjektets detaljer. Tror drakten blir veldig spesiell og fint. Må jo nesten ha tro på egen tankearbeide. Detaljplanene legges frem for godkjenning  med jevne mellomrom – før de festes permanent.
En grei strategi!
Må nok en tur til innom krambua igjen. Her finnes mye spennende!

Temperaturen nå klokken 08.50 er 8 pluss og vindstille.  Det har regnet masse det siste døgnet og løvfallet er godt igang. Oversvømmelser er vi spart for. Vannet renner jo alltid nedover!

Ord for dagen:   Elsk hverandre, men gjør ikke kjærligheten til et bånd.
La den heller være et bevegelig hav mellom deres sjelers kyster.
Kahlil Gibran.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.