Noen sannheter..

For et styr – tenk at Tana kommune måtte kaste forhåndsstemmer fra Hamar, Bergen, Vadsø, Tromsø og Sør-Varanger fordi de ikke kom frem i tide.  Totalt ni konvolutter kom først fram til rådhuset i Tana tirsdag – ett døgn for seint, og  nå makuleres stemmene.
Vårt land er administrert slik at all post fra Øst-Finnmark sorteres i Tromsø, også om det ikke skal sendes sørover.  Derfor måtte brevet med forhåndstemmene fra Vadsø sendes omtrent 20 ganger så langt som det er mellom kommunesentrene i Tana bru og Vadsø by – avstanden med bil er 7 mil – en times kjøring. Egentlig rart at valget kunne godkjennes!

Noen sannheter.
Hele vår liv går i bølger
umerkelig dypt i vårt indre
går en forvandlingens understrøm
og nettopp når alt er svart i svart
spirer det kanskje et ørlite håp
kommet fra ingensteds
et lys i mørket
skinnende skum på en bølge
rullende inn fra det store hav.

Sender en hilsen til Christina som har bursdag idag.
Gratulerer med 22 årsdagen!

Skal på Frisørstua å bli vurdert – hvorvidt mitt hår kan brukes til svenneprøven!

Ellers har vi hatt sommervær i landsdelen vår.
Temperaturen nå klokken 08.30 er 14 pluss med noe vind.  Et lite titt ut av vinduet viser at dagens vær ikke blir så sommerlig, men alt kan vel skje. Været har vi heldigvis ikke makt over.

Ord for dagen:  God samvittighet er et tegn på dårlig hukommelse.
Norsk ordspråk.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.