Mot mørketid..

Rundt 8000 fuglekikkere har i sommer besøkt Varangerfjorden for å se på arktiske fugler. Varanger fikk presentert seg på en flott måte under Englands største fuglekikker-messe som ble arrangert i Oakham utenfor London sist helg.
Birdsfair ble arrangert for 25. året på rad.  Lederen for kanskje verdens største veldedighetsorganisasjon innen natur, anbefalte Varanger som det absolutte insprerende begivenheten.

Spareknipa har inntatt Finnmark fylkeskommune.  Ingenting fredes når neste sparerunde snart går i gang.  Seks millioner kroner skal fylkespolitikerne knipe inn. Håper de først og fremst ser på egne reiseutgifter – selv om det forhåpentligvis er det minste budsjettet.

Været: Det blåser ganske kraftig idag. Men ellers er vel temperaturen det normale for oss i Varangerområdet. Det siste halve året har temperaturene og været vært helt utenom det vanlige med stabile varmegrader opp mot 30 pluss. Det må man vel kalle for melleniumstemperatur. Ser ut til at vi begynner å komme til normalen igjen.  Nå klokken 09.50 14 pluss – ikke vind.
Nå er mørketiden underveis. Kveldene bli mørkere og mørkere. I ti tiden er det helt mørkt – kommer litt an på været ellers.

Ord for dagen:  Stjernene skinner bare når det er mørkt.
Winston Churchill

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.