En mulighet!

Som vi alle er helt sikre på, er at politikerne og skattemyndighetene har stor sans for å ubeskjedent å forsyne seg av vår lønn og alt annet som vi har klart å slite oss igjennom i årenes løp.  Mulighetene for å sikre seg ekstra slant er ikke til stede uten at kemneren med loven i hånd krever sin andel.
Eneste muligheten for å sikre seg ekstra inntekt er å selge ting man ikke har bruk for. Det er i hver fall skattefritt. Du kan selge gamle strekkbuker fra 1960-tallet – gamle tøfler etc.  Det finnes tusenvis av eksempler på hva som kan selges.  Så da er det vel egentlig bare å finne frem det man ikke trenger og få det solgt.

Du bør ha krysset elven før du forteller krokodillen at den har dårlig ånde.

I går kveld «stormet» det ned vann fra oven.  Var nesten som om «han sjøl» tømte ut badevannet. Tror nok at naturen trengte alt vannet etter flere ukers tørke.
Solen prøver å bryte seg igjennom skylaget og nå klokken 09.00 har vi 18 grader.
Blir sikkert en helt fin dag, selv om det ikke går å sole seg nå på grunn av arbeidsfolket som ennå kryp rundt huset.
Men det er nå bare koselig likevel!

Ord for dagen:    Ingen kan være brud i andres bryllup.
Gammelt ordspråk.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.