I vår tid!

Historien forteller at den første sivilasjonen skal ha oppstått i Mesopotania i dagens Irak. 
Sivilasjonen bygde på dyrking av vekster som forvandlet mennesket fra jegere og samlere til jordbrukere, og skapte de første landsbyene.  De ble etter hvert til byer og bystater. 
Hvordan ble fremtiden for menneskeheten? 
Er vi supervesner eller små ynkelige sveklinger? Rundt oss forandrer miljø og omgivelser seg hele tiden.  Men hva med oss  – utvikler vi oss dit vi ønsker, og hvor er vi i så tilfelle på vei? 
Vi får  i hvert fall  konkludere med at vi alle – innbefattet  mange av våre nye landsmenn, er av samme rase, hvis det er en trøst!

Fortsatt mange flotte menn på taket.

Siste nye fra Østfronten er at AP i valgets hete ønsker å gjøre Sør-Varanger mer samisk. Dette fordi det vil styrke og utvikle det flerkulturelle fellesskapet.  Det kan jo være sundt i og med at vi er av samme opphav ifølge filosofene.

Temperaturen nå klokken 15.38 er 20 grader, overskyet og vindstille.

Ord for dagen:   Nuller står alltid til høyre hvis de vil bli til noe.
                                       Johannes Ran

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.