Nye muligheter.

Nettopp ferdig med Varangerfestivalen og nå rett over på NNM 2013 – Landevei, Vadsø 17-18 august.
Arr: Varanger Sportsklubb. For mer info:  www.varangersportsklubb.no.

I morgen er det 36 år siden Elvis Aaron Presley ble funnet død på Graceland, i sitt hjem i Memphis. Mannen som forandret verdens popkultur ble bare 42 år gammel.  I dag er Graceland museum.
Musikktradisjonen i byen, som ligger langs den mektige Mississippi-elven, lever videre den dag i dag.

Livet er nyansert og byr på mange prøvelser for alle før eller siden. Det er lett å få «sommerfugler i maven» i mange anledninger. Det har vi alle hatt- rett før vi skal prestere noe som krever litt ekstra av oss.  I virkeligheten er det minst to typer «lampefeber». Det er den store frykten som er ødeleggende, samtidig som den skjerper hele vårt organisme slik at vi kan gjøre en topp innsats. På en krevende dag, bør man kanskje overveie å stå tidligere opp en ellers.
Fremfor alt må man vel tenke på sin egen troverdighet i andres øyne.
Meget tyder på at underbevisstheten kan sammenliknes med en uhyre komplisert elektronhjerne, som disponerer over et lager av informasjoner og behandler de data den får tilført.  Den regulerer det vi føler, tenker, drømmer, ja selve handlingen.  Den husker alt, glemmer intet.  Underbevisstheten sover aldri, fordi den ikke trenger hvile.
Bare en liten «tankespinn» en tidlig morgen.

Det er tomt og stille i og oppå huset. Mormor sin «nusse» er reist og takekspertene har tatt helg.

Været:  Temperaturen nå klokken 08.23 er 17 grader – litt vind og noen skyer som stenger litt for sola.  Håper på en fin dag!

Ord for dagen:    Den som unnskylder seg uten grunn, anklager seg selv.
Serbokratisk ordspråk.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.