Hjem langt mot nord

Kommunenytt: Rådmannen i Vadsø ber politikerne roe ned i kulturhussaken.  Han vil sjekke først mulighetene til å utnytte kommunens egne lokaler.  Han mener det ville være å kaste penger ut av vinduet å finansiere forprosjekter, om man ender opp med å satse på egne  lokaler.
Helt enig med Rådmannen.  Vadsø har store prosjekter i gang – som barneskolen etc. Hvor har de tenkt å lande?  Er redd vi (kommunen) havner i økonomisk krise om ikke så lenge.  Det er valg og da må man ha planer og prosjekter å vise til!
Østfylket  har knust femti år gammel varme rekord.  Flere steder har det vært over 30 grader – og det så tidlig. Det ser ut som på en vanlig midtsommer – til og med multeblomsten er fullt utviklet.
Nå kan syden farerne komme til Finnmark å nyte sol og varme. Bare en hake ved det: Det er mye dyrere å reise fra hovedstaden til Finnmark enn det er å reise til syden.
Til vadsøværingene i sør!
Husk Varangerfestivalen andre uka i august.

Fungerer som gartner på deltid.  Klippet og pyntet gården i Høvedsbakken, men ble ikke helt ferdig da plenklipperen streiket. Facebook er en nyttig kommunikasjonsmiddel, spesielt når ting slår feil.  Sendte en venneforespørsel via facebook. Faktisk fantes det en gruppe som kalte seg for venner av Høvedsbakken – nr. ikke tilgjengelig på denne siden. Hjelpen ble levert i løpet av få timer.
Begge gårdseierne var bortreist, mens vennene tok ansvar!

Været fra i går har snudd seg helt om. Nå blåser og regner det og temperaturen er 10 pluss – nå klokken 08.45.

Ord for dagen:  Da du kom til verden gråt du, og alle omkring deg var glade.
Lev slik at den dagen du forlater verden, da gråter alle, mens du ler.
Kinesisk ordspråk.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.