Streiken vår…

Det er bare begynnelsen av mai, men været har vært upåklagelig. Synes tun bjørka har knoppet seg allerede.  Omgivelsene og alt er bare flott, men streiken på flyplassen synes må være utgått på dato. I 2013 bør man ikke trenge å bruke 50 års gamle teknikker som bare rammer tredje person. Er ferdig pakket og irritert – stille er det også.  Ingen snakker om denne streiken. Presset og merarbeidet for å få reisen i havn begynner på ta knekken på gleden som egentlig burde vært det sentrale.
Må vel bare akseptere tingenes tilstand. Det går ikke tog, trikk eller noe alternativ transport i denne landsdelen, men vi har selvfølgelig selv valgt å bo her, vil de fra sør si!
Ok, vi har det! Får ta det humoristisk med en enkel vits:
«En haldenser skulle teste den nye bilen sin og la ut på E-18 mot Sarpsborg.  Den klarte nesten 160 og ble oppdaget av en politibil som la seg etter den.  Men haldenseren forsøkte å riste politiet av seg.  Det gikk ikke og måtte til slutt stanse.
-Jasså, sa politimannen.  Det var svært så travelt vi hadde det i dag.Haukugle
-Ja, svarte haldenseren kjapt.  Det er slik at en politimann stakk av med kona mi og nå trodde jeg det var han som kom for å levere henne tilbake!»

Har ringt SAS og om bestilling av billetten.  Nå er det bare å vente og ventetiden kan vel bli lang!

12. – 14. mai har vi Jernnettene om våren. Da er frosten farlig.

Været i dag har vært sånn midt i mellom med sol og overskyet.  Temperaturen nå klokken 15.54 er 11 pluss med en anelse vind, men sola ho er borte.

Ord for dagen:   Det vonde drep du ikke med øks.
Olav Duun

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.