Veien virker så lang….

Humor bit:  Mannen hadde glemt bryllupsdagen på torsdag og kona var alt annet enn blid.  Hun likte raske motorsykler og sa:
-I morgen forventer jeg å finne en gave som går fra 0 – 100 på 6 sekunder i oppkjørselen!
Neste morgen da kona våknet og kikket ut av vinduet så hun en gavepakke foran trappen. Hun skyndte seg ned og åpnet den for å finne en splitter ny badevekt.
Det fortelles at mannen har vært savnet siden fredag.

Kirkenes turen er unnagjort. Vi hadde en fin og koselig tur rundt fjorden. Midtveis på turen fikk vi en helt lokal uværsbyge.  Det små regnet Kirkenes, mens byen vår hadde en kjempe flott og sommerlig. Vi møtte sola på returen, skarp og ubehagelig å ha i fronten. veien virker så lang
Det ble en meget  vellykket årsmøte i Mental Helse Finnmark og en koselig treff av gamle kjente.
Landsstyreleder Anne Grethe Klunderud hadde også tatt turen til Sør-Varanger.  Regionssekretæren for Troms og Finnmark Lisa Haug var selvfølgelig tilstede.
Regionsekretæren og landslederen hadde mikset en fin middag som avslutning.
Hadde grusomme smerter under hele hjemturen – ubehagelig.
Passasjeren min hadde som oppgave å observere det vi hadde foran bilen- i fronten- så ingen liv gikk tapt. Det var en del asfalt rein på veien.

Dagen i dag har også vært nyyydelig  med sol og varme.
Nå klokken 20.45 har vi 5 pluss.

Ord for dagen:  Du må ikke rådspørre ordtaket, hvis du vil vite hvor nøkkelen
til ytterdøren henger.
Fredrich Hebbel.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.