Forfedrenes drøm..

Mandag:
Kva gjer ein med draumane
forfedrane drøymde
Dei lig som rim på marka
Som tåke over tjønna
Jorda fekk alt
Ho har for lenge sidan glømt
avLiv Holskog.h

Før du kan dyrke vakre roser i haven din, må du dyrke vakre roser i ditt sinn, heter det.
Evig, ubegrenset, allvitende, allmektige – dette er egenskaper vi har til felles med vår skaper. Problemet er ofte å leve opp til disse ordene!

Helgen har vært lang og mulighetene har vært mange, men jeg har faktisk ikke vært utenfor døra. Kan ikke engang klage på været, selv om sola har lekt litt med oss vadsøværinger – så har temperaturen og værforholdene vært fine.
Skuterintuiastene har hatt et minnerikt helg. Tana Motorklubb arrangerte fartsfyltArtrick cat 2013. patrick sin skuter dragrace på isen i Rustefjelbma.  En bane på 500 meter – bygget opp for at de aller mest kraftige skuterne skulle kunne vise hva hestekreftene kan gjøre.  Selvfølgelig deltok guttene våre også!
Også knøttene hadde fått sin egen dragstripe.
Ja, det skjer da noe her øst også!

Det blåser ganske kraftig nå klokken 08.10 og temperaturen er 4 – 5 minus. Heldigvis blir det ikke snøfokk – da det er «skare» på grunn av mildværet som har vært den siste tiden.

Ord for dagen:   Man lærer å gå på skøyter ved å vakle omkring og gjøre seg latterlig.
I virkeligheten avhenger ens fremskritt på alle områder av om man
tør risikere å gjøre seg latterlig.
George B. Shaw

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.