Askebeger til harme.

Torsdag:  Har faktisk ikke lagt merke til den digre askebegeren selv om den er utplassert kloss inntil hovedinngangen til helsesentret.
Dette må vel være kommunens ansvar.
Vet ikke hva jeg skal tenke om det, men kanskje man her prøver å finne inntektsmuligheter for kommunen som har som hovedsatsing på flyktninger. Da må man være kreativ å finne flere muligheter for inntekter. Røyking er skadelig, det vet alle!
Her kan det være penger å hente i egenandeler og diverse. Kantinanen tjener penger på pasienter som venter på legetimer eller andre alternative behandlingsformer.
Landsforeningen for hjerte- og lungesyke er rystet, det samme  astma- og allergiforeningen. Kommunelegen har ikke sett askebegeren, da hun bruker andre ut- og innganger til sitt kontor. Kommunalsjefen kan heller ikke si hvordan det kan ha seg at det røykes utenfor hovedinngangen til helsesentret.
Regner med at askebegeren havner på museum før dagen er omme!

Idag har vi Vårjevndøgn. Slik været er idag, skal det være til jonsok, spår gamle skrifter.  Håper ikke det gjelder her oppe hos oss. Ser ut som vi har andre værguder enn de der nedover landet.

Det blåser ganske kraftig idag, det snør og fyk. Sikten utover varangeren er rimelig dårlig.
Temperaturen nå klokken 08.49 er 1 pluss.

Været har slått helt om. Det er sol og nysnø. Rent og fint ute nå.

Ord for dagen: Sjalusi er ikke angsten for å miste – det er angsten for å dele.
August Strindberg.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.