14. mars.

Torsdag: Nå har kardinalene bli enig om ny pave. Jorge Mario Berolio 76 år fra Argentina.
Han tok navet Francisco 1. eller på norsk Frans 1. Han er kjent for å tale de fattiges sak, om det var avgjørende er usagt. Mange tror at han kalte seg etter Frans av Assisi.
I Vatikanet på Petersplassen i Roma var det jubel!
Tenker: Hva kan en så gammel man utrette.

Hjulene falt av etter at bolter knakk på Boreals buss som var på vei fra Vadsø til Tana.  Mellom kirkestedet i Nesseby og Nyborg falt begge bakhjulene av i fart.
Ingen passasjerer ble skadd.  Bussen red litt i sporene så sjåføren merket ikke at noe holdt på å skje. Sjåføren får ros for sin mestring av ulykken!

Utsikten over Varangerfjorden er lik null. Det snør lett, men ellers ganske rolige vindforhold.  Temperaturen nå klokken 07.54 er 11 pluss.
Folkelige værvarsler: Frostrøyk på fjordene om vinteren, især når jorda er snølagt uten å være tilfrosset, varsler at kulda vil vare lenge.

Ord for dagen:  «Å la skjebnen bli livsgledens hovmester – er den absolutte
ansvarsfraskrivelse».

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.